Vi söker:

Automationsingenjör/tekniker

Bli nästa pusselbit i vårt automationsteam! Är du den vi söker?

Industrin står inför den fjärde industriella revolutionen INDUSTRI 4.0 därför söker vi dig som aktivt jobbar med automation, där PLC-programmering, Elkonstruktion och projektering är en del av dina arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet av olika automations uppdrag.

Du kommer att ingå in vårt automations team där vi driver egna och gemensamma automationsprojekt. Detta kräver att du är ansvarstagande att driva projekt själv, samtidigt som du har en god samarbetsförmåga att driva större projekt som ett team.


Service- och installationselektriker

Efterfrågan på våra tjänster ökar och vi söker nu nya serviceelektriker på heltid med utgångspunkt Ljungby. Vi erbjuder dig en trevlig och trygg arbetsmiljö i ett företag med stor framåtanda, där trivsel hos personalen prioriteras högt.

Vi ser att du har flera års erfarenhet från branschen, är självgående och har B-körkort. Du vill utveckla dina kunskaper och har lätt för att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och gillar att samarbeta.

Du är…

Som person är du serviceinriktad. Du utför alltid ditt arbete på ett noggrant och kvalitetsmässigt sätt och trivs med eget ansvar. Vi ser att du är en social person som trivs i serviceyrket och vill arbeta med ett modernt elföretag. Där vi alltid satsar på den senaste tekniken. Du arbetar självständigt med stöttning från projektledaren.


Skicka din ansökan till

Arto Lassila, VD
arto.lassila@ELTT.se
0372-743 01

Löpande rekrytering!

ELTT

Under 2018 hände det mycket hos oss.
Vi renoverade våra lokaler på Skånegatan 10 i Ljungby för att kunna erbjuda unika lösningar med helhetstänk. Det är vi väldigt stolta över!

Under samma tak har vi nu:

  • En utgångspunkt för vårt installations- och serviceteam.
  • Eget materiallager.
  • Automationsteam med egen verkstad.
  • Kyltekniker med egen verkstad.
  • ELON-butik med ett stort vitvarulager.
  • Vitvaruservice med egen verkstad.
  • Kontorsdel med ständig utveckling inom de senaste tekniken: exempelvis solceller, laddstolpar, termografering, energioptimering…